• Tik internetu
Hyundai E181 2013 vikšrų įtempiklio vožtuvas
  • Hyundai E181 2013 vikšrų įtempiklio vožtuvas
  • Hyundai E181 2013 vikšrų įtempiklio vožtuvas
  • Hyundai E181 2013 vikšrų įtempiklio vožtuvas

Hyundai E181 2013 vikšrų įtempiklio vožtuvas

15013673709474
51,08 €
-
Kiekis

Aprašymas
Hyundai E181-2 vikšro įtempiklio vožtuvas Dėmesio! Prieš užsakydami patvirtinkite dalies numerį ir serijos numerį.

Aukcione parduodama dalis nauja ir originali.

Ieškote vožtuvo, kuris užtikrintų tikslų valdymą ir patikimą statybinės mašinos veikimą? Mūsų vožtuvas yra idealus sprendimas efektyviai valdyti skysčių srautą ir užtikrinti saugų darbą statybvietėje.

Pagrindinės mūsų statybinės mašinos vožtuvo savybės:

Tikslus srauto valdymas: mūsų vožtuvas leidžia tiksliai reguliuoti skysčio srautą, leidžiantį tiksliai reguliuoti mašinos veikimo parametrus pagal konkrečios užduoties reikalavimus. Saugumas ir patikimumas: Dėl pažangių technologijų mūsų vožtuvas užtikrina saugų ir patikimą veikimą, pašalina perkrovų ir gedimų riziką hidraulinėje sistemoje.

Patvarumas ir stiprumas: pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, mūsų vožtuvas yra atsparus ekstremalioms sąlygoms, vibracijai ir korozijai, todėl užtikrina ilgalaikį veikimą ir patikimumą.

Lengvas montavimas ir eksploatavimas: mūsų vožtuvą lengva montuoti ir valdyti, taupant jūsų laiką ir padidinant darbo efektyvumą statybvietėje.

Universalumas ir suderinamumas: mūsų vožtuvas yra suderinamas su įvairių markių ir modelių statybine technika, todėl užtikrina platų pritaikymo spektrą ir lengvą integravimą.

Užsisakykite mūsų aukštos kokybės vožtuvą ir mėgaukitės puikiu savo statybinės mašinos valdymu ir patikimumu. Sumažinkite gedimų riziką ir padidinkite darbo efektyvumą statybvietėje.

Investuokite į vožtuvą, kuris užtikrins patikimą veikimą ir puikų valdymą. Užsisakykite mūsų vožtuvą šiandien!

Pažangios statybos mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15013673709474
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Hyundai
Detalės numeris
E181-2013
Mašinos tipas
Kranas, kranas, keltuvas, generatorius, ekskavatorius, ekskavatorinis krautuvas, trupintuvas, krautuvas, greideris, asfalto klotuvas, buldozeris, volas, savivartis, tankintuvas, kita
Mašinos prekės ženklas
Atlas, Bobcat, Bomag, Case, Caterpillar, Doosan, Fadroma, Hitachi, Hyundai, JCB, John Deere, Komatsu, Kubota, Liebherr, New Holland, O&K, Terex, Volvo, Wacker, Yanmar, Zeppelin, Inna

Specifinė nuoroda

MPN
E181-2013
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: