• Tik internetu
Atskyriklis k3v63dt
  • Atskyriklis k3v63dt
  • Atskyriklis k3v63dt
  • Atskyriklis k3v63dt

Atskyriklis k3v63dt

15013785572089
132,63 €
-
Kiekis

Aprašymas
KAWASAKI K3V63DT separatorius Dėmesio! Prieš užsakydami patvirtinkite dalies numerį ir serijos numerį. Aukcione parduodama dalis nauja ir originali.

Katalogo numeris: Seperator K3V63DT

Mūsų separatorius statybinėms mašinoms yra nepakeičiamas elementas, leidžiantis efektyviai ir tiksliai atskirti įvairias medžiagas statybvietėje. Mes suteikiame jums aukštą kokybę, patikimumą ir veiklos efektyvumą, kurių dėka jūsų mašina dirbs dar efektyviau ir produktyviau.

Pagrindinės savybės:

Efektyvus atskyrimas – mūsų separatorius sukurtas efektyviai atskirti įvairias medžiagas, tokias kaip gruntas, akmenys, skalda ir kitos medžiagos. Tai leidžia mašinai tęsti darbą, pašalinant nereikalingą užteršimą ir užtikrinant švarias bei tikslias statybos užduotis. Reguliuojama talpa – mūsų separatorius leidžia reguliuoti talpą priklausomai nuo jūsų poreikių ir atskiriamų medžiagų tipo. Dėl to galite pritaikyti mašinos veikimą konkrečioms sąlygoms ir užtikrinti optimalų veikimą kiekvienoje situacijoje.

Atsparumas sunkioms sąlygoms – mūsų separatorius pagamintas iš patvarių medžiagų, pasižyminčių dideliu atsparumu ekstremalioms darbo sąlygoms. Nesvarbu, ar dirbate intensyviomis sąlygomis, statybvietėje ar sudėtingoje vietovėje, mūsų separatorius yra pasirengęs patenkinti šiuos reikalavimus. Lengvas valdymas – mūsų separatorius yra paprastas naudoti ir nereikalauja sudėtingų priežiūros procedūrų. Dėl to galite sutelkti dėmesį į savo darbą ir būti tikri, kad mūsų separatorius veikia patikimai ir be jokių problemų.

Universalus naudojimas – mūsų separatorius gali būti naudojamas įvairių tipų statybinėse mašinose, todėl tai yra universalus sprendimas. Nepriklausomai nuo jūsų mašinos tipo, mūsų separatorius užtikrins efektyvų medžiagų atskyrimą ir pagerins darbo kokybę. Mūsų statybinių mašinų separatorius yra būtina įranga, kuri pagerins jūsų mašinos veikimo efektyvumą ir kokybę. Rinkitės mūsų separatorių ir patirkite skirtumą jau šiandien!Pažangios statybinės mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15013785572089
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Kawasaki
Detalės numeris
K3V63DT separatorius
Mašinos tipas
Kranas, kranas, keltuvas, generatorius, kita, ekskavatorius, ekskavatorinis krautuvas, trupintuvas, krautuvas, asfalto klotuvas, greideris, buldozeris, volas, savivartis, tankintuvas
Mašinos prekės ženklas
Atlas, Bobcat, Bomag, Case, Caterpillar, Doosan, Fadroma, Hitachi, Hyundai, Inna, JCB, John Deere, Komatsu, Kubota, Liebherr, New Holland, O&K, Terex, Volvo, Wacker, Yanmar, Zeppelin

Specifinė nuoroda

MPN
K3V63DT separatorius
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: