• Tik internetu
Grandininė spyna 38 4r Warynski parduota už 5 vnt
  • Grandininė spyna 38 4r Warynski parduota už 5 vnt
  • Grandininė spyna 38 4r Warynski parduota už 5 vnt
  • Grandininė spyna 38 4r Warynski parduota už 5 vnt

Grandininė spyna 38 4r Warynski parduota už 5 vnt

15014136578546
21,03 €
-

Pristatymas į paštomatą

nuo 4,00 €

Kiekis

Aprašymas
Grandininė spyna 38.4R Waryński (parduodama 5 vnt.) Indeksas W-Z38.4RZ padidintas atsparumas dilimui. Grūdinimas daro grandines tvirtesnes ir tarnauja ilgiau. Šis procesas vyksta specialiai prižiūrint, o tai užtikrina tobulus krosnies ir aušinimo skysčio parametrus. Tempimo stiprumas. Taip yra dėl to, kad kaiščiai priglunda prie plokštelių, kurių tikslumas yra iki mikrono. Dėl to grandinė veikia efektyviai – jungtys nenutrūksta ir nėra laisvumo. Tikslus grandinės cilindrinių elementų šlifavimas apsaugo ją nuo minkymo ir cilindrinių elementų trinties. Padidėjęs atsparumas plyšimui. Visi kaiščiai yra nukaldinti atitinkama, kartojama jėga. Jei grandinė yra per įtempta, ji gali pažeisti kitus grandinės komponentus, o jei ji per silpna, ji gali nutrūkti. Atkuriama užspaudimo jėga dėl automatizuoto proceso garantuoja, kad kiekviena grandinės grandis yra identiška ir tobula.Puikus bendradarbiavimas su ratais. Tikslūs ir kartojami atstumai tarp kaiščių užtikrina, kad grandinė puikiai priglustų prie rato, taip nepažeisdama rato dantų. Nepamirškite naudoti patikimų ir patikrintų gamintojų ratų EAN 5902287179613

Waryński įmonė, panaudodama savo ilgametę gamybos patirtį pramonės pramonėje, išplėtė savo pasiūlą įtraukdama žemės ūkio mašinų dalis. Kad atitiktų žemės ūkio klientų lūkesčius, visi Waryński gaminiai yra pagaminti iš kruopščiai atrinktų medžiagų ir kiekviename gamybos proceso etape išbandomi kvalifikuotų specialistų. Visi mūsų gaminiai pasižymi ilgu tarnavimo laiku ir atsparumu darbui sudėtingomis sąlygomis.

Visi mūsų parduotuvėje esantys produktai yra nauji ir nenaudoti.

Nepaisant visų pastangų, mes negarantuojame, kad publikuojamose nuotraukose, techniniuose duomenyse ir aprašymuose nėra praleidimų ar klaidų.

Jei kyla abejonių dėl gautų gaminių kokybės ar galimų išvaizdos neatitikimų, praneškite mums Allegro žinute. Mes tikrai dėsime visas pastangas, kad patikrintume problemą ir ją išspręstume, o svarbiausia – išsklaidysime jūsų abejones.

Prekė detaliau
15014136578546
W-Z38.4R
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Waryński
Detalės numeris
W-Z38.4R
Produkto svoris su vienetine pakuote
0.25 kg
Mašinos prekės ženklas
Claas