• Tik internetu
Pilnas vairasvirtė, kairioji hidraulika, Daewoo Doosan DX340
  • Pilnas vairasvirtė, kairioji hidraulika, Daewoo Doosan DX340
  • Pilnas vairasvirtė, kairioji hidraulika, Daewoo Doosan DX340
  • Pilnas vairasvirtė, kairioji hidraulika, Daewoo Doosan DX340

Pilnas vairasvirtė, kairioji hidraulika, Daewoo Doosan DX340

15014135103353
635,05 €
-
Kiekis

Aprašymas
DAEWOO DOOSAN DX340 KAIRIOJI VAISYKLĖS STIPRINĖ HIDRAULIKA Mūsų ekspertai užtikrina, kad kiekviena mūsų siūloma dalis būtų kruopščiai patikrinta ir išbandyta, o tai suteikia jums visišką pasitikėjimą kokybe ir patikimumu.

Ieškote pilno sprendimo, kuris leistų tiksliai valdyti statybinę mašiną? Mūsų vairasvirtė ir hidraulika yra pagrindinis elementas, kuris užtikrins sklandų ir efektyvų jūsų mašinos veikimą, nepaisant darbo tipo ir lauko sąlygų.

Savybės, išskiriančios mūsų rinkinį:

Tikslus valdymas: mūsų vairasvirtė sukurta tiksliam ir intuityviam mašinos valdymui, o tai leidžia padidinti darbo efektyvumą.

Daugiafunkciškumas: pažangios hidraulikos dėka mūsų rinkinys leidžia atlikti įvairias užduotis ir valdyti įvairius mašinos elementus. Patvarumas ir patikimumas: Tvirta vairasvirtės konstrukcija ir aukštos kokybės hidraulika garantuoja ilgą gaminio tarnavimo laiką ir patikimumą. Lengvas montavimas: mūsų rinkinys sukurtas taip, kad būtų greitai ir lengvai montuojamas, taupant brangų laiką.

Saugos standartų laikymasis: Mūsų gaminys atitinka aukščiausius saugos standartus, todėl operatorius yra visiškai saugus dirbant. Suteikite sau visišką statybų mašinos valdymą mūsų vairasvirte su hidraulika. Padidinkite darbo efektyvumą ir tikslumą statybvietėje!

Užsisakykite mūsų rinkinį dabar ir mėgaukitės profesionalia statybinės mašinos valdymu!Pažangios statybinės mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15014135103353
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Doosan
Detalės numeris
K1000556E
Mašinos tipas
Kranas, kranas, keltuvas, generatorius, ekskavatorius, ekskavatorinis krautuvas, trupintuvas, krautuvas, greideris, asfalto klotuvas, buldozeris, volas, savivartis, tankintuvas, kita
Mašinos prekės ženklas
Atlas, Bobcat, Bomag, Case, Caterpillar, Doosan, Fadroma, Hitachi, Hyundai, JCB, John Deere, Komatsu, Kubota, Liebherr, New Holland, O&K, Terex, Volvo, Wacker, Yanmar, Zeppelin, Inna

Specifinė nuoroda

MPN
K1000556E
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: