• Tik internetu
Daewoo Doosan E85 vairasvirtės taiklys
  • Daewoo Doosan E85 vairasvirtės taiklys
  • Daewoo Doosan E85 vairasvirtės taiklys
  • Daewoo Doosan E85 vairasvirtės taiklys

Daewoo Doosan E85 vairasvirtės taiklys

15014324216416
56,74 €
-
Kiekis

Aprašymas
JOYSTICK DAEWOO DOOSAN E85 Mūsų ekspertai užtikrina, kad kiekviena mūsų siūloma dalis būtų kruopščiai patikrinta ir išbandyta, todėl jūs visiškai pasitikite kokybe ir patikimumu.

Ieškote patikimo ir patvaraus kryžiaus savo statybinei mašinai? Mūsų kryžius – puikus sprendimas, kuris suteiks Jums ne tik tvirtumo, bet ir sklandų bei tikslų veikimą dirbant statybvietėje.

Pagrindinės mūsų kryžiaus, skirto statybinėms mašinoms, savybės:

Patvarumas ir stiprumas: Mūsų kryžius pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios suteikia jam išskirtinį patvarumą ir atsparumą intensyviam naudojimui bei ekstremalioms darbo sąlygoms. Tikslios jungtys: Dėl puikių dizaino savybių mūsų kryžminė jungtis garantuoja tikslias jungtis ir sumažina laisvumą, o tai reiškia darbo saugumą ir efektyvumą. Lengvas surinkimas ir išmontavimas: Mūsų kryžius sukurtas taip, kad būtų lengva surinkti ir išmontuoti, taupant laiką ir padidinant efektyvumą atliekant techninės priežiūros darbus. Universalumas ir suderinamumas: mūsų kryžius yra suderinamas su įvairių markių ir modelių statybinėmis mašinomis, todėl tai yra universalus sprendimas daugeliui pritaikymų.

Minimalus energijos suvartojimas: mūsų skersinis buvo optimizuotas taip, kad sunaudotų mažiausią energijos kiekį, o tai reiškia taupymą ir ilgalaikį patikimumą.

Užsisakykite mūsų aukštos kokybės kryžių ir patirkite patikimumą bei ilgaamžiškumą bet kurioje statybų aikštelėje. Padidinkite savo darbo efektyvumą ir pasitikėkite patikimu sprendimu.

Investuokite į kryžių, kuris užtikrins jūsų saugumą ir tikslumą. Užsisakykite mūsų kryžių savo statybinei mašinai šiandien!

Pažangios statybos mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15014324216416
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Doosan
Detalės numeris
1.138-00004
Mašinos tipas
Ekskavatorius, ekskavatorius-krautuvas, trupintuvas, krautuvas, kita
Mašinos prekės ženklas
Doosan

Specifinė nuoroda

MPN
1.138-00004
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: