• Tik internetu
Oro kondicionieriaus radiatorius, kondensatorius, daewoo doosan dl420
  • Oro kondicionieriaus radiatorius, kondensatorius, daewoo doosan dl420
  • Oro kondicionieriaus radiatorius, kondensatorius, daewoo doosan dl420
  • Oro kondicionieriaus radiatorius, kondensatorius, daewoo doosan dl420

Oro kondicionieriaus radiatorius, kondensatorius, daewoo doosan dl420

15014338191223
565,99 €
-
Kiekis

Aprašymas
ORO KONDICIONAVIMAS Aušintuvo KONDENSERIUS DAEWOO DOOSAN DL420 Mūsų ekspertai užtikrina, kad kiekviena mūsų siūloma dalis būtų kruopščiai patikrinta ir išbandyta, todėl jūs visiškai pasitikite kokybe ir patikimumu. Ieškote patikimo sprendimo, kuris palaikytų optimalią Jūsų statybinės mašinos darbinę temperatūrą? Mūsų aušintuvas yra puikus sprendimas, kuris užtikrins efektyvų jūsų įrangos aušinimą ir apsaugą net ir pačiomis sudėtingiausiomis eksploatavimo sąlygomis.

Pagrindinės mūsų aušintuvo savybės:

Efektyvus aušinimas: mūsų radiatorius sukurtas taip, kad efektyviai išsklaidytų šilumą iš variklio ir kitų mašinos komponentų, sumažinant perkaitimo ir gedimo riziką. Patvarumas ir stiprumas: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, mūsų aušintuvas yra atsparus korozijai, vibracijai ir mechaniniams pažeidimams, o tai garantuoja ilgą tarnavimo laiką. Optimalus pritaikymas: mūsų radiatorius yra tiksliai pritaikytas pagal statybinės mašinos specifikacijas, todėl užtikrina puikų sėdėjimą ir maksimalų vėsinimo efektyvumą.

Lengvas montavimas: naudojant paprastą ir intuityvią tvirtinimo sistemą, mūsų aušintuvą lengva sumontuoti, todėl sutaupysite laiko ir pastangų prižiūrėdami įrenginį.

Daugiafunkciškumas: mūsų aušintuvą galima naudoti įvairių tipų statybinėse mašinose, užtikrinant naudojimo universalumą ir lengvą pakeitimą. Užsisakykite mūsų aukštos kokybės aušintuvą ir įsitikinkite, kad jūsų mašina veiks optimaliomis temperatūros sąlygomis, o tai reiškia įrangos efektyvumą ir patikimumą.

Investuokite į aušintuvą, kuris apsaugos jūsų įrangą nuo perkaitimo ir gedimų. Užsisakykite mūsų aušintuvą šiandien!

Pažangios statybos mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15014338191223
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Doosan
Detalės numeris
520-00004
Mašinos tipas
Kranas, kranas, keltuvas, generatorius, ekskavatorius, ekskavatorinis krautuvas, trupintuvas, krautuvas, greideris, asfalto klotuvas, buldozeris, volas, savivartis, tankintuvas, kita
Mašinos prekės ženklas
Atlas, Bobcat, Bomag, Case, Caterpillar, Doosan, Fadroma, Hitachi, Hyundai, JCB, John Deere, Komatsu, Kubota, Liebherr, New Holland, O&K, Terex, Volvo, Wacker, Yanmar, Zeppelin, Inna

Specifinė nuoroda

MPN
520-00004
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: