• Tik internetu
Oro kondicionieriaus džiovintuvas volvo voe 14509377 ipg
  • Oro kondicionieriaus džiovintuvas volvo voe 14509377 ipg
  • Oro kondicionieriaus džiovintuvas volvo voe 14509377 ipg
  • Oro kondicionieriaus džiovintuvas volvo voe 14509377 ipg

Oro kondicionieriaus džiovintuvas volvo voe 14509377 ipg

15014256460670
101,58 €
-
Kiekis

Aprašymas
VOLVO VOE ORO KONDICIONAVIMO DŽIOVYKLĖS 14509377 IPG Mūsų ekspertai užtikrina, kad kiekviena mūsų siūloma dalis būtų kruopščiai patikrinta ir išbandyta, todėl jūs visiškai pasitikite kokybe ir patikimumu. Mūsų oro kondicionavimo džiovintuvas yra pagrindinis jūsų statybinės mašinos įrangos elementas, garantuojantis komfortą ir darbo efektyvumą net pačiomis sunkiausiomis sąlygomis. Specialiai sukurtas mūsų oro kondicionavimo sausintuvas tiekia šviežią, vėsų orą ir pašalina drėgmę, suteikdamas idealias sąlygas efektyviam darbui statybvietėje.

Pagrindinės mūsų oro kondicionavimo sausintuvo savybės:

Veiksmingas drėgmės pašalinimas: mūsų oro kondicionieriaus sausintuvas efektyviai pašalina drėgmės perteklių iš mašinos viduje esančio oro. Tai ne tik užtikrina komfortą, bet ir apsaugo mašinos vidų nuo korozijos ir pažeidimų.

Išgrynintas oras: įmontuotų filtrų dėka mūsų oro kondicionavimo sausintuvas pašalina teršalus, žiedadulkes ir bakterijas iš oro, todėl darbo sąlygos yra sveikesnės ir malonesnės. Didesnis efektyvumas: vėsus, sausas oras pagerina operatoriaus komfortą ir pagerina mašinos veikimą, nes sumažina perkaitimo ir diskomforto riziką.

Paprastas valdymas: mūsų oro kondicionavimo sausintuvą lengva sumontuoti ir naudoti, todėl sutaupysite brangaus laiko ir sumažinsite priežiūros poreikį.

Kodėl verta rinktis mūsų oro kondicionavimo sausintuvą:

Investuodami į mūsų oro kondicionavimo džiovintuvą, investuojate į savo statybinės mašinos efektyvumą ir patogumą. Nepriklausomai nuo oro sąlygų, mūsų gaminys suteiks jums optimalias sąlygas salone, o tai leis pasiekti geresnių rezultatų ir patenkintų darbuotojų.

Užsisakykite šiandien!

Nepalikite savo komandos patogumo atsitiktinumui. Pasirinkite mūsų oro kondicionavimo sausintuvą, kad užtikrintumėte idealias darbo sąlygas statybvietėje. Užsisakykite šiandien ir mėgaukitės geresnėmis sąlygomis bei savo statybinės mašinos efektyvumu.

Pažangios statybos mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15014256460670
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
other (IPG)
Detalės numeris
14509377 IPG
Mašinos tipas
Kranas, kranas, keltuvas, generatorius, kita, ekskavatorius, ekskavatorinis krautuvas, trupintuvas, krautuvas, asfalto klotuvas, greideris, buldozeris, volas, savivartis, tankintuvas
Mašinos prekės ženklas
Atlas, Bobcat, Bomag, Case, Caterpillar, Doosan, Fadroma, Hitachi, Hyundai, Inna, JCB, John Deere, Komatsu, Kubota, Liebherr, New Holland, O&K, Terex, Volvo, Wacker, Yanmar, Zeppelin

Specifinė nuoroda

MPN
14509377 IPG
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: