• Tik internetu
Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui
  • Apsauginis dangtelis savivarčiui

Apsauginis dangtelis savivarčiui

15014097934482
45,00 €
-

Pristatymas į paštomatą

nuo 4,00 €

Kiekis

Aprašymas
Apsauginis dangtelis mobiliam garažo mini ekskavatoriui + krepšys dangčiui laikyti Aukštos kokybės „Mobile Garage“ uždangalas yra gaminys, pritaikytas vairuotojų poreikiams. Užvalkalas pagamintas iš 4 sluoksnių medžiagos, kuri yra stora, tvirta ir patvari. Dangtis apsaugo visą automobilį nuo žalingo aplinkos poveikio. „Mobile Garage“ uždangalas užtikrina tinkamą jūsų automobilio apsaugą ištisus metus. Jo funkcionalumas gali būti vertinamas bet kuriuo metų laiku. Žiemos sezonu apsaugo nuo sniego, šalčio ir ledo nusėdimo, taip pat yra atsparus šalčiui, rudenį saugo nuo lietaus, vėjo, lapų, medžių sulos, o vasarą ir pavasarį – nuo UV spindulių. spinduliai, dulkės ir paukščių išmatos.

Dangtis supakuotas į specialų, garams pralaidų maišelį, skirtą dangčiui laikyti jo naudojimo pertraukų metu. Be pagrindinės užduoties – apsaugoti šiuo metu nenaudojamą užvalkalą, krepšys gali turėti daug praktinių pritaikymų kasdieniame gyvenime.

Unikalios daugiasluoksnės medžiagos savybės neleidžia dangčiui sušlapti, tuo pačiu išleidžiant vandens garus iš po dangčio į išorę. Bet koks drėgmės ženklas, besikaupęs po dangčiu, greitai išgaruos, o tai neleis transporto priemonei rūdyti ir pelyti. Užvalkalas tinka tiek trumpalaikiam, tiek ilgalaikiam naudojimui.

Medžiagos sudėtis:

-dviejų sluoksnių SPUNBOND

-funkcinė plėvelė membrana

-vieno sluoksnio SPUNBOND

Dangtelio viršus yra atsparus vandeniui ir pralaidus garams. Jis nesušlampa ir tuo pačiu pašalina drėgmę iš po užvalkalo. Lygus SPUNBOND viduje, nebraižo transporto priemonės.

Užvalkalo šonai 2 sluoksniai, pagaminti iš dviejų sluoksnių SPUNBOND neaustinės medžiagos. Dangtelio šonai yra labai pralaidūs garams ir labai sunkiai sudrėksta.

Konkurentų dangčiai dažnai yra visiškai sandarūs ir nepraleidžia vandens garų, o tai gali būti pavojinga jais padengtai transporto priemonei, nes transporto priemonė uždengta Viršuje esantis dangtis nuolat yra „vandens garų burbule“, todėl jam kyla didesnė korozijos ir pelėsio rizika. Vandens garai po tokiu dangčiu nusėda ant transporto priemonės ir lieka po dangčiu. Mūsų viršeliai „veikia“ visiškai kitaip. Visi Kegel-Błażusiak dangčiai yra pralaidūs garams, todėl naudojant mūsų dangčius aukščiau minėta grėsmė nekyla. Vandens garai, patekę į dangą, dėl naudojamų medžiagų ir dangos struktūros nuolat išleidžiami į išorę. Transporto priemonė po mūsų danga yra tikrai saugi.

Produkto privalumai:

kelių sezonų produktas, skirtas naudoti lauke (gali būti naudojamas ir patalpose),

apsauga nuo: sniego, šalčio, lietaus, įbrėžimų, lapų, medžių sulos, UV spindulių, paukščių išmatų, dulkių,

apsaugo nuo: korozijos, išblukimo, kilimėlio dažų ir chromo elementai,

lygi dugno medžiaga, saugi transporto priemonei,

dengia visą transporto priemonę, šiek tiek persidengia apačioje,

su praktišku maišeliu dangčiui laikyti,

lengva laikyti ir transportuoti – neužima daug vietos,

esant teigiamai aplinkos temperatūrai, išleidžia išorėje po dangčiu besikaupiančią drėgmę,

dėl tvirtinimo su virve tvirtu trauktuku tvirtai laiko transporto priemonę net pučiant labai stipriam vėjui,

su žymėjimais dangčio priekyje ir gale, palengvina tinkamą dangtelio padėties ant transporto priemonės,

tvirtas ir ilgaamžis, atsparus visoms oro sąlygoms (numatomas naudojimo laikotarpis mūsų klimato zonoje apie 5 metai), su raštiška 30 mėnesių gamintojo garantija, pagamintas Lenkijoje st. profesionali lenkų įmonė, pagaminta iš lenkiškų medžiagų, kurių kiekvienas pristatymas yra kruopščiai patikrintas.Užvalkalą galima skalbti rankomis 40 laipsnių temperatūroje. Dangtis yra tamsiai pilkos spalvos, o tai itin praktiška ir tuo pačiu puikiai atrodo. Viršelio centre yra užrašas, nurodantis gamintojo pavadinimą ir įmonės logotipą bei medžiagos, iš kurios jis buvo pagamintas, pavadinimą – tai garantuos gaminio originalumą ir aukštą kokybę. Formų ir dydžių įvairovė reiškia, kad galite pasirinkti dangtelį, kuris puikiai tiks jūsų automobiliui.

TAPIN MATMENYS SURENKIMO INSTRUKCIJOSUždėkite dangtelį atspausdinta puse į išorę ant švaraus ir sauso savivarčio, neuždenkite krovinių skyriaus. Kad būtų lengviau uždėti dangtelį ant savivarčio, dangčio priekyje yra prisiūta etiketė PRIEKINĖ, o užpakalinėje dangtelio pusėje - GALINĖ etiketė (ženklai sutampa su savivarčio priekiu ir galine dalimi). Tvirtinimo diržai įsiūti į apatinį dangtelio kraštą, kurie visi turi būti įsriegti po savivarčiu per arčiausiai kiekvieno diržo esantį savivarčio konstrukcinį elementą, o tada diržus susegti sagtimis ir priveržti. Tada perbraukite skerdenos linijas, kad suformuotumėte pirmąjį mazgą, tada stipriai patraukite linijas, nukreipdami jėgas lygiagrečiai savivarčio galiniam kraštui (žr. 2 pav. ant viršelio). Suriškite sagties virveles ir patikrinkite, ar mazgas neatsipalaiduoja, kai traukiate sagtį. Jei mazgas atsilaisvina, pakartokite operaciją, pakeisdami rišimo būdą DĖMESIO! Negalima naudoti dangtelio, kurio vidus yra nešvarus. Uždangalas gali būti naudojamas tik stovinčiam automobiliui - jo negalima naudoti vežant automobilį ant priekabos.

Kokybė ir ilgaamžiškumas patvirtintas bandymais.Brezentinių dangčių ilgaamžiškumą lemia jų atsparumas saulės spinduliuotei (UV), aukštai temperatūrai , lietus, šaltis, sniegas ir natūralus purvas. Mūsų specialistai, remdamiesi mūsų pačių atliktais ilgalaikiais aplinkosaugos bandymais ir PN-EN ISO 4892-3 tyrimų standartu, sukūrė efektyvius medžiagų atsparumo išorinėms sąlygoms tyrimo metodus. Atlas UVtest sendinimo kameroje iš JAV nuodugniai ištiriamas kiekvienas medžiagų, iš kurių gaminami Kegel-Błażusiak brezentiniai dangčiai, pristatymas. Medžiagų kokybės kontrolės ir ilgalaikių aplinkosaugos bandymų dėka savo klientams garantuojame net ir intensyviai naudojant brezentinių dangčių ilgaamžiškumą kelerius metus.

Funkcionalumas ir saugumas patvirtintas bandymais. Geri brezento dangčiai turėtų ne tik apsaugoti automobilį nuo kritulių, tarša ir saulės spinduliai, bet taip pat būkite saugūs. Tai mūsų Kegel-Błażusiak brezentiniai dangčiai. Mūsų specialistai atlieka ilgalaikius mūsų tentinių dangčių bandymus. Tikrinamas brezentinio dangčio, saugančio automobilį nuo oro sąlygų, efektyvumas, atsparumas vandeniui, vandens garų pašalinimas iš po dangčio, dangčio sauga automobilio dažams, dangčio tvirtinimo prie transporto priemonės efektyvumas. įprastomis ir ekstremaliomis oro sąlygomis. Mūsų įmonė Kegel-Błażusiak gamina tik produktus su teigiamais ilgalaikiais testais.

Prekė detaliau
15014097934482
5-4990-248-3020
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
other (Kegel-Błażusiak)
Detalės numeris
5-4990-248-3020
Mašinos tipas
Savivartis
Mašinos prekės ženklas
Inna