• Tik internetu
Standartinė vairo rankenėlė 25mm agripower
  • Standartinė vairo rankenėlė 25mm agripower
  • Standartinė vairo rankenėlė 25mm agripower
  • Standartinė vairo rankenėlė 25mm agripower

Standartinė vairo rankenėlė 25mm agripower

15012249021022
21,31 €
-
Kiekis

Aprašymas
Vairo rankenėlė standartinė 25mm AgriPower

Vairo rankenėlė skirta montuoti ant maždaug 25 mm skersmens vairo. Padidinkite įrenginio naudojimo patogumą naudodami rankenėlę. Patogi, pasukama rankenėlė palengvina posūkio manevrus. Tai ypač naudinga atliekant manevrus mažoje erdvėje Rankenėlė turi gumuotą rankeną, kuri padidina stabilumą ir saugumą Mūsų siūloma rankenėlė pagaminta iš tvirtų medžiagų, kurios garantuoja ilgalaikį patvarumą Reikia kitokios rankenėlės? Rutulinis guolis ar originalus John Deere? Peržiūrėkite kitus mūsų pasiūlymus. Tūkstančiai klientų mumis pasitikėjo! Kai kurie iš jų buvo su mumis nuo pat pradžių, t.y. daugiau nei 30 metų. Dabar laikas tau! Prisijunkite prie mūsų klientų būrio ir įsitikinkite, kad verta likti pas mus!

Kodėl verta rinktis Gravit ieškant dalių savo mašinai?

Turėdami daugiau nei 30 metų patirtį, žinome, kad pigūs pakaitalai iš tikrųjų yra brangūs. Pigių darbinių dalių tarnavimo laikas paprastai yra daug trumpesnis nei aukštos klasės pakaitalų ar originalių dalių. Todėl orientuojamės tik į originalias mašinų dalis ir aukščiausios kokybės pakaitalus. Mūsų klientai dažnai mums sako, kad iš mūsų įsigytų atsarginių dalių tarnavimo laikas yra panašus į originalių dalių, o esmė yra parduoti klientui geriausią įmanomą dalį už geriausią įmanomą kainą. Ir tai yra mūsų idėja! Sąmoningai neįvežame pačių pigiausių pakaitalų, nes, mūsų nuomone, tai pinigų, laiko ir nervų švaistymas. Pirkite ir pamatysite, kad orientuojamės į kokybę, o ne į „kažkaip...“ ,-)

Man reikia "vakar"...

Deja, dar neturime paslaugos "vakarykštei", bet mums puikiai tinka "rytojui" variantas :-) Puikiai žinome, koks svarbus žemės ūkyje punktualumas, todėl stengiamės visus užsakymus išsiųsti patalpintas iki 13 val. (o kartais net 16 val.) tą pačią dieną, kad būtų galima jums pristatyti kitą dieną. Jei jums rūpi laikas, pirmenybę teikiame siuntimui DPD kurjeriu, kurjerių siuntas atsiimame vėliausiai, todėl yra didžiausia tikimybė, kad siuntinys Jus pasieks kitą dieną. Esant skubiems užsakymams, primygtinai rekomenduojame nesiųsti Pocztex ir Poczta Polska surinkimo taške (Żabka, Orlen, Ruch...) – šios siuntos paprastai atkeliauja per dvi dienas. Jūsų pasiūlymuose nėra to, ko man reikia...

Galbūt dabar jos neturime, bet turime didelį sandėlį ir fizines daugelio produktų atsargas. „Allegro“ pasiūlymai sudaro tik nedidelę mūsų inventoriaus dalį. Rašykite per 'Klausimas pardavėjui', jei turime tai, ko ieškote, mūsų pasiūlymas pasirodys netrukus ir atsakydami gausite nuorodą į pasiūlymą Allegro.

Patikrinkite mus!

Prekė detaliau
15012249021022
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Agri Power
Detalės numeris
1540054
Mašinos prekės ženklas
Bizon, Case IH, Claas, DBautomotive, Deutz-Fahr, Fendt, Ford, Inna, JCB, John Deere, Lamborghini, Landini, Massey Ferguson, MTZ Belarus, New Holland, Renault, Same, Ursus, Zetor

Specifinė nuoroda

MPN
1540054
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: