• Tik internetu
230v šildymo kabelis su termostatu
  • 230v šildymo kabelis su termostatu
  • 230v šildymo kabelis su termostatu
  • 230v šildymo kabelis su termostatu

230v šildymo kabelis su termostatu

15014176900219
71,07 €
-
Kiekis

Aprašymas
230V šildymo kabelis su termostatu Ilgis (m): 2

Galia (W): 32

Atsparumas (omų): 1500

Versija: šaltos žiemos dienos yra sunkios žmonėms ir gyvūnams. Ledas, šaltis ir šerkšnas dažnai nusako kasdienybę, nesvarbu, ar ryte tenka krapštyti automobilį, ar vakare slidžiu keliu eiti namo. Tačiau yra viena problema, kurios šiuo metų laiku tikrai neturėtų atsirasti – užšalę vandens vamzdžiai, kurie gali turėti skaudžių pasekmių. Tai ne tik erzina, bet ir gali turėti rimtų finansinių pasekmių. Norėdami to išvengti, GRANIT siūlo praktišką sprendimą. Geriausias sprendimas vandens vamzdžiams, bet ir augalams, kurie neturėtų užšalti, yra įvairių ilgių šalčiui atsparūs šildymo kabeliai iš GRANIT. Priklausomai nuo naudojimo srities, norint, kad užšalę vamzdžiai ar augalai taptų praeitimi, reikalingas trumpas ar net labai ilgas šildymo kabelis. 230 V šildymo juosta turi vieną didelį privalumą – įmontuotą termostatą. Jis patikimai įsijungia esant +3°C ir automatiškai išsijungia esant +12°C ir taip apsaugo vandens vamzdžius nuo šalčio. Su papildoma izoliacija galima atlaikyti iki -45°C temperatūrą, tačiau būkite atsargūs: termostatas taip pat neturėtų būti izoliuotas. Šildymo kabelio montavimas taip pat labai paprastas. Tiesiog prijunkite kištuką apsauginiu kontaktu, pritvirtinkite laidą kabelių raiščiais arba juostele ir jūsų užšalimo problema bus išspręsta. Apibendrinant galima pasakyti, kad šildymo kabelis GRANIT stebina savo techninėmis žiniomis ir paprastumu ir turėtų būti jūsų pirmoji profilaktikos priemonė. Patikimas ir visiškai nepriklausomas, jis apsaugo vandens vamzdžius, augalus ir daugelį kitų elementų nuo šalčio. Patarimas: dėl apsauginio kištuko šildymo kabelį galima sumontuoti greitai ir lengvai. Galite tiesiog apvynioti kabelį aplink vandens vamzdį arba pritvirtinti juostele arba kabelių raiščiais.

Svoris: 492 g

EAN kodas: 4059139275847

Prekės numeris: 580880491

Gamintojas: Granit

Apsaugo kabelius iki -40°C temperatūroje.

Kabelis susideda iš vieno laido, jungiamo su kištuku, kuris per termostatą jungiamas prie šildymo vožtuvo. Pilnai surinktas ir paruoštas naudojimui. Termostatas užtikrina energiją taupantį antifrizo linijos reguliavimą.

Šildymo kabeliu galima šildyti vandens tiekimo vamzdžius iš plastiko, taip pat vario ir plieno, kurių maksimalus skersmuo 38 mm. Šildymo kabelis ir termometras tvirtinami izoliacine juosta, o kištukas paprastai įdedamas į sieninį lizdą.

Šildymo kabelis yra paruoštas naudoti ir automatiškai įsijungia, jei vandens tiekimo linijoms kyla pavojus užšalti. Termostatas pradeda veikti nuo 3° C.

Granit Parts yra pripažintas Vokietijos gamintojas ir platintojas. Jo pasiūloje yra originalių dalių ir aukštos kokybės pakaitalų daugeliui žemės ūkio ir techninių technikų markių. Granit Parts gaminiai pasižymi aukščiausio lygio atlikimo kokybe ir prieinama kaina

Prekė detaliau
15014176900219
Nauja

Charakteristikos

Detalės numeris
580880491
Produkto svoris su vienetine pakuote
0.49 kg

Specifinė nuoroda

MPN
580880491
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: