• Tik internetu
Daewoo Doosan Solar 130 valytuvai
  • Daewoo Doosan Solar 130 valytuvai
  • Daewoo Doosan Solar 130 valytuvai
  • Daewoo Doosan Solar 130 valytuvai

Daewoo Doosan Solar 130 valytuvai

15014398156592
39,06 €
-
Kiekis

Aprašymas
DAEWOO DOOSAN SOLAR 130 VALYTUVO VALYTUVŲ ŠLUOKLIS Mūsų ekspertai užtikrina, kad kiekviena mūsų siūloma dalis būtų kruopščiai patikrinta ir išbandyta, todėl jūs visiškai pasitikite kokybe ir patikimumu.

Padidinkite matomumą ir saugumą statybvietėje!

Produkto aprašymas:

Valytuvai yra pagrindinis jūsų statybinės mašinos įrangos elementas, turintis įtakos vaizdo aiškumui ir operatoriaus saugumui. Mūsų valytuvų šluostės sukurtos taip, kad efektyviai pašalintų lietų, sniegą, purvą ir kitas šiukšles nuo priekinio stiklo, užtikrinant aiškų vaizdą ir pagerinant darbo sąlygas.

Pagrindinės savybės:

Aukšta valymo kokybė: mūsų valytuvų šluostės yra pagamintos iš patvarios ir lanksčios medžiagos, kuri puikiai prilimpa prie stiklo ir pašalina visus nešvarumus. Atsparumas oro sąlygoms: jie yra atsparūs oro sąlygoms, todėl yra veiksmingi tiek lietui, tiek sningant Lengvas keitimas: Valytuvų šluosčių montavimas ir keitimas yra paprastas ir greitas, taupantis laiką ir priežiūros išlaidas. Saugus vairavimas: norint saugiai vairuoti statybines mašinas, būtinas geras matomumas. Mūsų valytuvų šluostės padeda išlaikyti jūsų regėjimo lauką puikios būklės.

Taikymas:

Šios valytuvų šluostės idealiai tinka naudoti įvairių tipų statybinėse mašinose, tokiose kaip ekskavatoriai, buldozeriai, krautuvai ir savivarčiai. Jie užtikrina švarų ir skaidrų stiklą, o tai padidina operatoriaus saugumą ir komfortą.

Techniniai duomenys:

Rašiklio ilgis: yra įvairių dydžių, kad atitiktų mašinos specifikacijas.

Medžiaga: lanksti guma ir nerūdijantis plienas Lengvas montavimas: standartinė tvirtinimo sistema tinka daugumai statybinių mašinų.

Užsisakykite šiandien!

Valytuvo šluostė yra esminis elementas, turintis įtakos matomumui ir saugumui dirbant su statybine mašina. Dėl mūsų aukštos kokybės valytuvų šluosčių galite būti tikri, kad jūsų operatorius turės puikų vaizdą, nepaisant oro sąlygų. Pasirinkite valytuvus, kurie užtikrins aiškų vaizdą ir padidins saugumą statybvietėje!

Pažangios statybinės mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15014398156592
Nauja

Charakteristikos

Detalės numeris
2507-6004

Specifinė nuoroda

MPN
2507-6004
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: