• Tik internetu
Injection CR common rail purkštukas Bosch įpurškimo antgalis 0445120236 cummins
  • Injection CR common rail purkštukas Bosch įpurškimo antgalis 0445120236 cummins
  • Injection CR common rail purkštukas Bosch įpurškimo antgalis 0445120236 cummins
  • Injection CR common rail purkštukas Bosch įpurškimo antgalis 0445120236 cummins

Injection CR common rail purkštukas Bosch įpurškimo antgalis 0445120236 cummins

15014778625814
379,76 €
-
Kiekis

Aprašymas
INJECTION CR COMMON RAIL INJECTOR BOSCH Įpurškimo antgalis 0445120236 CUMMINS Mūsų ekspertai užtikrina, kad kiekviena mūsų siūloma dalis būtų kruopščiai patikrinta ir išbandyta, todėl jūs visiškai pasitikite kokybe ir patikimumu.

Ieškote efektyvaus ir patikimo purkštuko savo statybinei mašinai? Mūsų purkštukas sukurtas taip, kad užtikrintų maksimalią galią, efektyvumą ir degalų taupymą. Tai esminis įrankis, leisiantis išnaudoti visus statybinės mašinos privalumus.

Pagrindinės mūsų statybinėms mašinoms skirto purkštuko savybės:

Galia ir našumas: mūsų purkštukas buvo sukurtas siekiant užtikrinti optimalią jūsų statybinės mašinos galią ir našumą. Dėl tikslaus kuro purškimo jis užtikrina sklandų ir efektyvų darbą, prisidedant prie produktyvumo padidėjimo statybvietėje. Degalų taupymas: mūsų purkštukas buvo optimizuotas, kad degalų sąnaudos būtų kuo mažesnės. Dėl to galite sutaupyti mašinos eksploatavimo išlaidas, o tai reiškia didesnį jūsų įmonės pelningumą.

Aukšta kokybė: Mūsų purkštukas pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios garantuoja jo ilgaamžiškumą ir patikimumą net pačiomis sudėtingiausiomis eksploatavimo sąlygomis. Galite būti tikri, kad mūsų purkštukas atitiks net ir intensyviausių statybos darbų reikalavimus.

Lengvas montavimas ir naudojimas: mūsų purkštuką lengva montuoti ir naudoti, todėl jį galima greitai sumontuoti ir naudoti. Jį galite įdiegti patys arba pasitelkti mūsų patyrusių techninių darbuotojų pagalbą.

Suderinamumas: mūsų purkštukas yra suderinamas su įvairių markių ir modelių statybinėmis mašinomis, todėl tai yra universalus sprendimas daugeliui pritaikymų.

Užsisakykite mūsų aukštos kokybės purkštuką savo statybinei mašinai ir patirkite visą galią, efektyvumą ir degalų taupymą. Leiskite savo statybinei mašinai dirbti didžiausiu greičiu!

Pažangios statybos mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15014778625814
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Bosch
Detalės numeris
Cz001416
Mašinos tipas
Kranas, kranas, keltuvas, generatorius, kita, ekskavatorius, ekskavatorinis krautuvas, trupintuvas, krautuvas, asfalto klotuvas, greideris, buldozeris, volas, savivartis, tankintuvas
Mašinos prekės ženklas
Atlas, Bobcat, Bomag, Case, Caterpillar, Doosan, Fadroma, Hitachi, Hyundai, Inna, JCB, John Deere, Komatsu, Kubota, Liebherr, New Holland, O&K, Terex, Volvo, Wacker, Yanmar, Zeppelin

Specifinė nuoroda

MPN
Cz001416
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: