• Tik internetu
Daewoo Doosan Solar 225 degalų bako dangtelis
  • Daewoo Doosan Solar 225 degalų bako dangtelis
  • Daewoo Doosan Solar 225 degalų bako dangtelis
  • Daewoo Doosan Solar 225 degalų bako dangtelis

Kuro pildymo dangtelis Doosan Daewoo Solar 225

15014118100989
47,67 €
-
Kiekis

Aprašymas
KURO UŽPILDYMO DARBAS DOOSAN DAEWOO SOLAR 225 Dėmesio! Prieš užsakydami patvirtinkite dalies numerį ir serijos numerį.

Aukcione parduodama dalis nauja ir originali.

Ar jūsų statybinei mašinai reikia tvirto ir funkcionalaus kuro pildymo angos dangtelio? Mūsų dangtelis ne tik suteiks pasitikėjimo saugiu degalų laikymu, bet ir patogumo bei lengvo naudojimo papildant baką.

Pagrindinės mūsų statybinės mašinos degalų pildymo angos dangtelio savybės:

Sauga ir sandarumas: mūsų dangtelis sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus saugumas sandėliuojant degalus. Tai garantuoja puikų sandarumą, pašalindama nuotėkio ir vertingo kuro praradimo riziką.

Patogus valdymas: mūsų dangtelis sukurtas taip, kad jį būtų lengva valdyti. Jis turi ergonomišką formą, kuri užtikrina tvirtą sukibimą ir palengvina prisukimą bei atsukimą. Be to, jame yra fiksavimo mechanizmas, kuris neleidžia atsitiktinai atidaryti dangtelio Patvari konstrukcija: Mūsų kamštiena pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kurios garantuoja jos ilgaamžiškumą ir atsparumą intensyviam naudojimui bei oro sąlygoms. Jis jums tarnaus ilgai ir nereikės dažnai keisti.

Universalumas ir suderinamumas: mūsų kamštiena suderinama su įvairių markių ir modelių statybinėmis mašinomis, todėl tai yra universalus sprendimas daugeliui pritaikymų.

Lengvas montavimas: Uždėti degalų dangtelį yra greita ir paprasta. Puikiai telpa į standartines statybinių mašinų skyles, todėl galima greitai pakeisti ir papildyti degalų Užsisakykite mūsų aukštos kokybės degalų bako dangtelį ir mėgaukitės saugumu bei patogumu pildydami degalų baką. Pasitikėkite tvirtu sprendimu ir sumažinkite nuotėkio bei vertingo kuro praradimo riziką.

Investuokite į degalų bako dangtelį, kuris suteiks jums ramybę ir saugumą. Užsisakykite mūsų statybinės mašinos dangtelį šiandien!

Pažangios statybos mašinos, patikimi įrankiai ir profesionali įranga – viskas, ko reikia sunkiausiems statybos iššūkiams. Esame statybinės technikos pramonės ekspertai ir siūlome platų aukštos kokybės gaminių pasirinkimą, kuris užtikrins Jūsų efektyvumą ir efektyvumą darbe.

Prekė detaliau
15014118100989
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Doosan
Detalės numeris
188-00018
Mašinos tipas
Kranas, kranas, keltuvas, generatorius, ekskavatorius, ekskavatorinis krautuvas, trupintuvas, krautuvas, greideris, asfalto klotuvas, buldozeris, volas, savivartis, tankintuvas, kita
Mašinos prekės ženklas
Atlas, Bobcat, Bomag, Case, Caterpillar, Doosan, Fadroma, Hitachi, Hyundai, JCB, John Deere, Komatsu, Kubota, Liebherr, New Holland, O&K, Terex, Volvo, Wacker, Yanmar, Zeppelin, Inna

Specifinė nuoroda

MPN
188-00018
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: