• Tik internetu
Galinis žibinto gaubtas lp
  • Galinis žibinto gaubtas lp
  • Galinis žibinto gaubtas lp
  • Galinis žibinto gaubtas lp
  • Galinis žibinto gaubtas lp
  • Galinis žibinto gaubtas lp
  • Galinis žibinto gaubtas lp
  • Galinis žibinto gaubtas lp

Galinis žibinto gaubtas lp

15012793143780
32,75 €
-
Kiekis

Aprašymas
Mūsų parduotuvėje galite įsigyti originalių legalios kilmės dalių! Rinkitės patyrusį pardavėją!Pasiūlymo tema: Galinio žibinto gaubtas L/R

Pasiūlymas galioja: 1 vnt Gamintojas: HELLA

Katalogo numeris: 9002920083294

Būklė: Originalus, visiškai naujas ir supakuotas gaminys. Gaminio specifikaciją rasite aukščiau skirtuke "Techninės gaminio specifikacijos". Hella yra Vokietijos įmonė, kurioje dirba virš 25 000 darbuotojų. „Hellas“ dalių pardavimas orientuotas į apšvietimo ir automobilių elektronikos dalis. Daugiau nei šimtmetį sukaupta patirtis pramonėje leidžia įmonei patekti į didžiausių pasaulio ir Vokietijos įmonių reitingus. Nuolatinė įmonės plėtra reiškia, kad siūlomų dalių gamyba vyksta 70 gamyklų, esančių 30 pasaulio šalių.

Įmonės Hella istorija prasideda 1899 metais. Tada tuometinė KMI įkūrėja Sally Windmuller pradėjo gaminti žibintus, automobilių lempas, garso signalus ir dviračių priedus gamykloje Lippstadt mieste, Vokietijoje. Įmonė dinamiškai vystėsi iki pat Antrojo pasaulinio karo pradžios. Gerai apgalvoti veiksmai leido Helai greitai atstatyti save. Jau 1951 metais Vokietijoje buvo atidaryta antroji atstovybė. 1961 metais įmonė jau veikė už Europos ribų – Australijoje. 1990 metais bendras darbuotojų skaičius įmonėje viršijo 20 tūkst. Tai leido sistemingai plėstis į užsienio rinkas, todėl 1992 m. buvo atidarytas filialas Rytų Europoje, o po ketverių metų – Azijoje. Įmonės pavadinimas tikriausiai kilęs iš įkūrėjo žmonos vardo – Helenos Windmuller.

Prieš išleidžiant iš gamybos linijų, „Hella“ dalys yra nuodugniai patikrinamos ir išbandomos dėl veikimo ir kokybės. Pagrindinė įmonės veiklos sritis yra automobilių elektros ir apšvietimo atsarginių dalių rinkai. „Hella“ automobilių dalys apima, pavyzdžiui, automobilių žibintus, dienos žibintus, blyksnius ir rūko žibintus. Be atsarginių dalių rinkos, „Hella“ yra nuolatinis originalių automobilių dalių tiekėjas daugeliui pirmaujančių automobilių gamintojų.

Prekė detaliau
Hella
15012793143780
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Hella
Detalės numeris
9EL997310001
Produkto svoris su vienetine pakuote
0.5 kg

Specifinė nuoroda

MPN
9EL997310001
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: